Nyheter

Digital utveckling och webbsidor för företag

”Digital Innovation” är ordet i dagens affärs-och industribranschen. Varje företag vill vara den första med några nya digitala innovation som kommer att ta världen med storm.. Vissa företag kan lyckas skapa en ny idé eller verktyg som löser ett problem. Andra företag kan dock plågas av stämningar från användare som inte gillar hur deras nya system fungerar.

När en användare finner att deras webbsida laddas långsamt eller att det tar evigheter att ladda när de vill söka efter. Vissa användare klagar över de långsamma hastigheter som tillåter andra användare att surfa på sin webbplats medan webbplatsen inte är tillgänglig. När användarna vill göra ändringar på sin webbsida de måste gå igenom en helt ny uppsättning problem. Det kan ta minuter eller timmar att ladda ned eller ladda upp en fil till eller från webbplatsen. Det kan också ta timmar att ändra sina webbplatsinställningar och göra ändringar på grund av den tid som behövs för att räkna ut hur man gör dessa saker på sin dator.

Skapa företaget hemsida

Det finns också flera andra problem som kan göra det svårt för användare att göra ändringar på sin webbsida. Många webbplatser använder till exempel cookies för att hålla reda på sina onlineaktiviteter. Dessutom kanske användarna inte förstår värdet av att spara en webbsida på sin hårddisk, eller så kanske de inte förstår vikten av att använda tjänster som Googles för att fastställa deras status. Det är tydligt att företagare skulle vilja lägga mer i sina webbsidor och göra dem mer lyhörda för behoven hos sina kunder. Det är därför jag har tittat på webbstandarder för både HTTP och Ajax, två nya tekniker som snabbt ersätter äldre protokoll.

Om du vill dra nytta av denna utveckling, men du kommer att behöva investera lite tid i att förstå grunderna i dessa två nya webbteknik och hur de fungerar. Det är sant att ”digital innovation” har blivit ett stort modeord i många företag och branscher, men det betyder inte att du måste vara en expert programmerare eller vara en webmaster för att få det rätt. Med hjälp av standardverktyg för att skapa webbsidor, CSS-kod och samma JavaScript-ramverk som andra utvecklare kan göra det möjligt för dig att bygga webbsidan snabbt. Du måste dock fortfarande överväga effekterna av nya ändringar och du måste fortfarande lära dig grunderna i webbstandarder för att få det rätt.

Besök denna sida bildteknik.se om webb för vidare information.