Nyheter

Panos Emporio och nutidens stjärnor

Panos Emporio är ett av Skandinaviens största badklädesmärken, och har i snart tre decennier jobbat på att ta över marknaden med sina innovativa designer och fantastiska mönster. På dessa trettio år har de designat otaliga bikinis, baddräkter, badbyxor, strandklänningar och expanderat till parfymer, deodoranter och klockor. Fokuset har alltid legat på att vara störst bäst och vackrast, och samtidigt göra bekväma och funktionella badkläder som funkar för alla åldrar. Till och med de allra yngsta har alternativ här, med UV-dräkter och badblöjor.

Genom åren har de alltid samarbetat med tidens stjärnor för att marknadsföra sitt märke. På 90-talet var det TV- och musikstjärnor som Victoria Silvstedt och Dr Alban som fick representera märket. Victoria Silvstedt var som alla vet en modell och TV-stjärna som var med i den extremt populära serien Baywatch. Dr Alban var inte lika stor i resten av världen, men var extremt populär i Sverige som popartist.
Andra stjärnor inkluderar Traci Bingham, som även hon är känd från Baywatch.


Pop- och TV-stjärnor var 90-talets största kändisar, och 2010-talet har som sina största kändisar bloggare, vloggare och andra typer av internetkändisar. Eftersom internet har tagit över för TV som största kanalen för information och underhållning är det också självklart att det är där de största kändisarna kommer ifrån idag. De allra största bloggarna är de som skriver dagligen om sitt liv och vad de haft för sig, vad de ätit och vad de ska göra näst. Om bloggaren är karismatiskt och fängslande nog kan de höjas till kändisstatus extremt fort, och detta är prcis vad som hänt med bland andra Sendi Skopljak och Jossan Forsberg. Vad som är speciellt med just dessa två är också att Panos Emporio var snabba med att samarbeta med dem, i sann entreprenörsanda visste de att Jossan och Sendi var värdefulla.

Både Jossan och Sendi har uttryckt stor glädje för märkets vackra badkläder och använder dem även på sin fritid. Om du också vill bli en del av märkets historia kan du söka dig till www.panos.se