Nyheter

Studera för arbete inom finanssektorn

Många människor vill gå till ett företag eller universitet där de kan studera en kurs i investeringar. Även om det finns flera val för en examen som kommer att ta eleverna till denna nivå, valet av var att ta sin examen är upp till den enskilde. Du bör vara medveten om den pedagogiska bakgrunden hos dina blivande professorer innan du bestämmer vilken skola du vill skriva in dig.

Det finns fyra alternativ för att komma igång på vägen för investeringsutbildning. Några av dem kräver en ytterligare fyra års kurs, andra gör att du kan slutföra endast två års studier. De omfattar:

Bachelor of Science in Business Administration – Den här kommer att ge dig den bästa utbildningen och de flesta praktiska erfarenheter inom ett område som ekonomi, redovisning, ekonomi eller till och med investera. En BBA kommer att leda till en examen sats program. Beroende på skolan, kommer några av klasserna vara helt hands-on, medan andra kommer att vara av en mer teoretisk natur. Graderna har en lägre antagningsgrad än några av de andra två alternativen, så om du är intresserad av att få en examen för att starta eget värdepappersföretag, är detta ett bra sätt att börja.

Associate of Arts in Business Administration – En ABA examen gör att du kan studera på ett accelererat sätt. Klasserna kommer att bestå av fyra års college, men du behöver inte slutföra alla dina kurser på bara fyra år. I slutet av ditt kursarbete har du slutfört två tredjedelar av kraven för att få din examen. Om du vill arbeta som investment manager eller revisor, är denna examen ett utmärkt alternativ.

Master of Business Administration – Det rekommenderas vanligtvis till studenter med en magisterexamen som de överväger att gå till en skola som specialiserat sig på investeringshantering. Skolor som Emory University, Boston University och Texas Christian University erbjuder alla en rad program. Deras fokus är att hjälpa eleverna att skaffa sig färdigheter som behövs inom området.

Doktorsprogram i näringslivet – Dessa kallas doktorsexamen i företagsledning. En doktorsexamen kräver en mycket lång och svår tid engagemang, eftersom det kräver slutförandet av en fullständig, tvåårigt program. Ett antal skolor erbjuder denna läroplan, men vissa kan kräva en längre studieperiod. Vissa kommer att kräva en doktorsexamen, medan andra kommer att lära dig grunderna.

En handelsskola eller universitet som erbjuder en BBA program kommer sannolikt att ha några alternativ tillgängliga för dig, liksom. Du vill vara säker på att du utforskar dessa innan du väljer dina professorer.

Handelsskolan – bra utbildning

När du har fattat ditt beslut att börja studera på en handelsskola, måste du välja en bra skola som kan hjälpa dig att lära dig grunderna i investeringar. Skolan måste ha en redovisningsavdelning, ekonomisk planering och en mängd olika program som hjälper dig att studera grunderna i investeringar.

Många människor som funderar på en examen i investeringar undersöka ämnet eftersom de vill veta hur man handskas med skatt och kapitalvinster. Till att börja med finns det olika typer kurser inom områden skatter, såsom inkomst, realisationsvinster och utdelningar.

Vad du investerar i är något som du måste förstå, eftersom aktier och obligationer används på aktiemarknaden. Det finns några vanliga tillgångar som ofta används i en investeringsportfölj.

Se till att du är en flitig elev på handelsskolan, genom att ta varje klass som du tycker är viktigt. Kom ihåg att du kommer att göra investeringar i verkliga tillgångar, så du måste vara kunnig om priserna på aktier och obligationer.

Detta är en bra sida om ekonomifrågor.